Hydrafacial

                                       HYDRAFACIAL

 
Ošetrenie prístrojom Hydrafacial - Ide o prístrojové čistenie pokožky (podtlakom, kde v koncovke podtlakovej ošetrujúcej hlavice cirkuluje vodný prúd s obsahom kyseliny salicylovej) - t.j. do hlavice sa podtlakom nasaje pokožka a následne jemným obrusovaním vodným lúčom s obsahom kyseliny salicylovej sa pokožka do hĺbky čistí.

Hydrafacial - Bezbolestné, neinvazívne ošetrenie pomocou ktorého získate, oddýchnutú, vyčistenú, omladenú, hydratovanú pokožku, bez akné a bez vrások.

Aplikácia je rýchla, účinná, príjemná a prispôsobená každému typu a štruktúre pleti. Bezprostredné výsledky sú bez vedľajších účinkov a bez hojenia.

Hydrafacial umožňuje vytvorenie veľkého množstva protokolov ošetrenia, presne podľa typu a problémov pleti každej klientky.

Aktívne séra: S1 AHA – Lactic Acid, S2 BHA Salicylic Acid, S3 Hyaluronic Acid & EGF & Nutrients

 

                        OŠETRENIA TRVÁ 30-60 MIN, V ZÁVISLOSTI OD VYBRANEJ PROCEDÚRY:

AquadermabráziaČistenie a exfoliácia – odstránenie odumretých kožných buniek pre obnovu novej zdravej pokožky.Extrakcia – bezbolestné mechanické podtlakové odsatie obsahu      kožných pórov  zabezpečí vyčistenie celého povrchu

Iontový lifting – Zaistenie vypnutia a elasticity pleti novou technológiou repulzívnej elektrodynamickej sily.

Oxygenoterapia – aplikácia sér s k. hyaluronovou, peptidmi, vitamínmi, minerálmi dodá pleti vlhkosť, vláčnosť a upokojí unavenú pleť.

Ultrazvuk – Masáž mikrovibráciami desiatok tisíc aktívnych vĺn za sekundu aktivuje lipolýzu a transdermálnu absorbciu výživných látok

Fototerapia LED svetlomsvetelná terapia červeným alebo modrým svetlom, ktorá vhodne dopĺňa a zvýrazňuje terapeutický efekt HYDRAFACIALu – červené svetlo sa aplikuje na prejavy starnutia a zmien pigmentu a modré svetlo sa používa k ošetreniu prejavov akné a mastnej pokožky.

 
                        VÝSLEDOK OŠETRENIA HYDRAFACIAL  JE OKAMŽITE VIDITEĽNÝ –
                                    ČISTÁ, FAREBNE ZJEDNOTENÁ A NAPNUTÁ POKOŽKA.

 

HYDRAFACIAL JE OŠETRENIE, KTORÉ SA VYKONÁVA CELOROČNE.

 
Pri akých problémoch sa zákrok odporúča:

  • Aknózna a mastná pleť.
  • Rozšírené póry.
  • Jemné vrásky.
  • Pigmentové fľaky (po tehotenstve, dojčení, užívaní retinoidov).
  • Solárne poškodenie, strata elasticity kože, zvädnutá pleť.